Бундестаг ухвалив законопроект, який забороняє цивільним службовцям, суддям та солдатам у Німеччині носити мусульманський одяг, що прикриває обличчя.

За інформацією Reuters, заборона розповсюджується на паранджу та бурку. Зазначається, що наприкінці 2016 року заборону на мусульманський одяг ініціювала канцлер Німеччини Ангела Меркель. Відповідне рішення ухвалили парламентарі.

"Імміграція також значить, що ми повинні роз'яснювати і поширювати наші цінності і вказувати, де лежать кордони нашої толерантності по відношенню до інших культур",- заявив міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр.

Зазначимо, що парламентські вибори у Німеччині відбудуться 23 вересня 2017 року. Чинний канцлер Ангела Меркель висунулась на черговий термін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", минулого року французькі поліцейські змусили жінку на пляжі зняти буркіні (мусульманський купальник).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще