10 травня в столиці Венесуели Каракасі пройшли нові мітинги, які завершилися обстрілом маніфестантів.

Про це повідомила депутат Національної асамблеї Габі Арельяно в Twitter.

"Колективос" обстріляли маніфестантів прямо перед генеральним директором Національної боліваріанської поліції", - розповіла вона.

Арельяно звинуватила поліцейських ("колективос" – організація, яка підтримується урядом) в агресивних діях проти "мирних" маніфестантів. В результаті обстрілу ніхто не постраждав. Учасники ходи також звинуватили поліцію. За інформацією опозиціонерів, в них стріляли не менше 30 разів.

В інших районах Каракаса Нацгвардія розганяла опозиціонерів за допомогою сльозогінного газу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зазначимо, акції протесту почалися у Венесуелі на початку квітня. З того моменту загинули 44 людини. При це смерть 36 з них визнана Генпрокуратурою.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", 19 квітня в Каракасі також відбулися зіткнення, в результаті яких загинула молода людина, отримавши поранення в голову. Поліцейські застосували сльозогінний газ, щоб розігнати демонстрантів.