В ОБСЄ вимагають термінового розслідування сексуальних домагань бойовика так званої ДНР до представниці місії.

Про це повідомляє "Німецька хвиля".

Відповідну заяву зробив керівник Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ Ертугрул Апакан. Він наголосив, що терорист був озброєний, тому цілком міг завдати шкоди жінці, погрожувати їй.

Апакан підкреслив, всі країни, які допомагають у врегулюванні конфлікту на Донбасі, засуджують та вважають неприйнятними будь-які форми насильства по відношенню до жінок.

Голова моніторингової місії вимагає порушити кримінальне провадження, а також "швидко і недвозначно" провести розслідування, в ході якого встановити відповідальну особу. В ОБСЄ також сподіваються, що подібні випадки більше не повторюватимуться, а всі належні заходи будуть гарантовані найближчим часом

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що представники місії ОБСЄ поскаржилися на сексуальні домагання до колеги з боку бойовиків "ДНР".