До центру Москви стягнули цілі підрозділи правоохоронців та силовиків через масові мітинги проти корупції у владі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

З самого ранку там почали чергувати поліцейські та бійці Росгвардії. Самі вони аргументують свою присутність "забезпеченням громадського порядку "під час акції протесту,запланованої опозиціонером Олексієм Навальним.

Відреагувала на такі зібрання і місцева влада, представники якої звернулися до активістів із застереженням від заворушень.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

На вулицях російської столиці досі неспокійно – патрульних та гвардійців вже відправили на Тверський та Страсний бульвари.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що московська поліція затримує активістів, які беруть участь у мітингу проти корупції прем'єр-міністра. Очевидці стверджують, що до відділку забирають навіть випадкових перехожих, які не мають відношення до протесту.