Українські спецслужби спільно з прикордонниками тренувались затримувати порушників в рамках проведення антитерористичних навчань. Військові маневри проводились біля адмінкордону з анексованим Росією Кримом.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України. У навчаннях задіяли понад 100 військових зі складу Херсонського та Бердянського прикордонних загонів. Перед ним було завдання навчитися оперативно реагувати на загрози та перекривати адмінкордон з півостровом.

Легенда маневрів передбачала затримання диверсійної групи, яка після виконання завдання відступала до анексованого Криму.

"Снайперські групи відпрацьовували завдання із знищення умовних терористів після взяття заложників у закинутих будівлях, а в контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонники в рамках навчань виявили вибухівку та вогнепальну зброю, яку намагався провезти учбовий порушник", - розповіли у Держприкордонслужбі деталі проведення навчань.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 21 квітня СБУ перекинула частину підрозділів до адмінкордону з Кримом. Місцевих мешканців просили не панікувати, оскільки тут мають проводитись навчання.