Папа Римський Франциск виступив в рамках конференції TED (Technology, Education, ‎Design) та поділився ідеями, як зробити світ кращим.

У 18-хвилинному відео головний католик світу розповів про "революцію ніжності", яка "починається з серця".

"Що ж таке ніжність? Це любов, яка наближається і стає реальною. Це рух, що починається з серця і сягає очей, вух і рук. Ніжність означає дивитися очима, щоб бачити іншого, і слухати вухами, щоб чути іншого", - висловився Папа Римський.

Він також закликав світових лідерів смиренно поводитись із владою: "Якщо ж ні - ваша влада зруйнує вас, а ви зруйнуєте інших".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що TED є конференцією, присвяченою "ідеям вартим поширення", яка щороку проходить у Кремнієвій долині. Потрапити на неї можна лише за запрошеннями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Франциск порівняв сучасні місця для утримання біженців з концтаборами.