У Парижі правоохоронець застрелив чоловіка, який напав з ножицями на його напарника.

Як повідомляє портал BFMTV, вчора, 26 березня, двоє поліцейських патрулювали вулиці, як раптом почули гучні крики, які було чутно із квартири багатоповерхового будинку. Патрульні піднялися на потрібний поверх і почали тероризувати дверний дзвінок: крики лише посилювалися. Тоді поліцейські вибили двері, до них назустріч з ножицями в руках біг чоловік неадекватного виду.

Він накинувся на одного з поліцейських і глибоко поранив його в бік, напарник різко зреагував і вистрілив в нападника: постріл виявився смертельним. В окружній поліції визнали такий вчинок патрульного правомірним і таким, що не перевищує рівень необхідної самооборони.

Також повідомляється, що вбитий страждав від алкогольної залежності і не раз потрапляв в поле зору поліції за дрібні проступки.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у Парижі посеред жвавої вулиці чоловік перерізав горло декількох людям.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще