Засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж прокоментував на сторінці у Twitter результати президентських виборів в Еквадорі, на який переміг лівий кандидат Ленін Морено, а також "потролив" його опонента Гільєрмо Лассо.

"Я щиро прошу пана Лассо залишити Еквадор впродовж 30 днів (з мільйонами в офшорах або без них)", - написав Ассанж.

Під час передвиборних виступів правоцентріст Лассо, який є колишнім банкіром, заявив, що розгляне можливість видворення Ассанжа з еквадорського посольства в Еквадорі протягом 30 днів.

Зазначимо, що Джуліан Ассанж переховується на території посольства Еквадору у Лондоні з 2012 року. Влада Великої Британії заявила про готовність заарештувати засновника WikiLeaks, як тільки він залишить межі будівлі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лассо не визнав перемогу Леніна, який набрав більше 51% голосів, через що в Еквадорі розпочались масові протести та заворушення.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще