У білоруському місті Гомель невідомі кинули пляшку з коктейлем Молотова в будівлю інспекції Міністерства з податків і зборів. Про це сайт Слідчого комітету Республіки Білорусь.

Згідно з повідомленнями, подія відбулася вранці 24 березня - пошкоджене вікно виявили близько 8 ранку. На сайті білоруського Слідчого комітету розміщені фотографії з місця події. Судячи зі знімків, пляшка із запальною сумішшю не потрапила в приміщення державної установи, вона розбилася об вікно.

Зазначається, що такий випадок стався вперше за довгий час.

Раніше білоруська влада і президент Білорусі зокрема заявляли про підготовлювані на 25 березня заворушеннях в різних містах країни.

Як повідомляв сайт Знай.ua, ввечері 24 березня білоруські спецслужби затримали українську журналістку Христину Бердинских та ще понад десять осіб.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще