Грабіжники увірвалися в шале російського мільярдера Михайла Прохорова, який знаходиться на всесвітньо відомому курорті Куршавель.

Про це повідомляє Le Dauphine. Пограбування сталося в ніч на 19 березня. Зловмисники змогли пробратися на територію будинку під назвою Genepy, що з французької перекладається як "Полин".

Розслідувати зухвале пограбування доручили жандармерії Куршевеля. Їм на підмогу прийде підрозділ Альбервіля. За попередньою інформацією, грабіжників було двоє. Їх зафіксувала камера відео спостереження на території, що охороняється.

Невідомо, чи був хтось в приміщенні на момент пограбування. Крім того, правоохоронці поки не озвучили суму можливих збитків.

Михайло Прохоров входить в число найбагатших російських бізнесменів. Його стан оцінюється в 8,9 мільярда доларів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські слідчі виявили, що під час виконання держконтракту на будівництво підмосковній резиденції президента Росії Володимира Путіна вкрали 225 мільйонів рублів.