Вибух біля колони автобусів з евакуйованими з Алеппо людьми, що прогримів 16 квітня, забрав життя 68 дітей. Усього внаслідок терористичного акту загинули 126 осіб.

Про це повідомляє AFP.

За інформацією, оприлюдненою Сирійською обсерваторією прав людини, щонайменше 109 із загиблих були евакуйовані, інші були співробітниками гуманітарних організацій і повстанцями, які охороняли колону. Евакуація відбувалася згідно домовленості між повстанцями й сирійським режимом.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", терорист під’їхав до автобусів з біженцями на автомобілі, що перевозить продукти. Повідомляється про велику кількість поранених, тож цілком можливо, кількість жертв вибуху зростатиме й надалі.

В ООН те, що сталося, категорично засудили й закликали всі сторони зробити все можливе, аби подальша евакуація населення була безпечною.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще