Британській поліції вдалося встановити особу терориста, який влаштував кривавий теракт поряд зі станами парламенту в центрі Лондона. Правоохоронці опублікували також фото Халіда Масуда.

Про це повідомляє ВВС. Поліцейські просять передавати їм всі дані, які відомі про Масуда. Також правоохоронці намагаються дізнатися будь-яку інформацію про його оточення. Масуду було 52 роки. Він народився в графстві Кент, а в дитинстві його звали Адріан Елмс.

В прокуратурі розповіли, що напередодні затримали ще двох підозрюваних, які можуть мати відношення до організації теракту. Загалом правоохоронці затримано 10 людей.

22 березня Халід Масуд за кермом автомобіля заїхав на тротуар на Вестмінстерському мосту. Він почав чавити перехожих. Після цього автомобіль терориста звернув до парламенту Британії та протаранив огорожу Вестімінстерского палацу.

Масуд з ножем в руках вискочив з машини і побіг до будівлі, але у нього на шляху опинились поліцейські. Одного з них він встиг смертельно поранити, після чого його застрелили. Жертвами теракту стали четверо людей, а ще 50 людей отримали травми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

[[{"fid":"178667","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"371","width":"660","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, відповідальність за жахливий теракт у Лондоні взяла на себе терористична організація «Ісламська держава».