У французькому місті Лілль невідомий підстрелив трьох осіб. Але в поліції не підтверджують, що це був терористичний напад.

Про це повідомляє La Voix du Nord. В результаті стрілянини поранення отримали троє людей, серед яких був 14-річний підліток. Їх відвезли в лікарню з місця події, але життю постраждалих вже нічого не загрожує.

Злочинцеві вдалося втекти з місця злочину, а поліція намагається встановити особу стрілка. Правоохоронцям вдалося знайти десяток гільз.

У поліції заявили, що подія не було терактом. Поки розглядається версія, що це було з'ясуванням стосунків серед місцевих злочинних угруповань. За іншою інформацією, стрілок вирішив звести з кимось рахунки.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, увечері 24 березня невідомий відкрив вогонь по перехожим поблизу станції метро Porte d'Arras в французькому місті Лілль.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще