У Польщі створено неурядову організацію, яка буде боротися з російською пропагандою.

Як повідомляє "Укрінформ", посилаючись на директора фонду "Центр аналізу пропаганди та дезінформації" Адама Лельонека, ця організація стане першою в своєму роді. "Її діяльність спрямована на аналіз і пошук системного підходу до ідентифікації та протидії російської дезінформації в польському інформаційному просторі", - сказав Лельонек.

Організація буде займатися науково-дослідницькою та аналітичною роботою. Також Центр співпрацюватиме з іншими організаціями, щоб готувати польське суспільство до погроз, які можуть виникнути в інформаційному полі.

"Ми розуміємо характер ворожих дій з боку Росії щодо Польщі та її союзників, але не дивлячись на те, що пройшло багато часу в Польщі досі не було жодного інституту, який би протидіяв російській пропаганді на різних площинах", - сказав директор центру .

Раніше "Знай.ua" повідомляв, як Польща пояснила провокацію з пам'ятником УПА.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще