Зв'язки Пола Манафорта із російським президентом виявилися не останнім, що приховував колишній керівник передвиборного штабу президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє Assosiated Press.

Окрім просування інтересів Володимира Путіна на Заході, за які він отримував чималі суми від російського бізнесмена, Манафорт займався також виборчою кампанією інших політиків.

Зокрема, екс-консультант Віктора Януковича допомагав Рональду Рейгану у період 70-80 років. Саме тоді він був співробітником одного із центральних органів: Національного республіканського комітету.

Через десять років Манафорт отримав посаду у штабі Боба Доула, який свого часу був одним із основних конкурентів Білла Клінтона. Але його послуги виявилися марними – кандидат програв.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тільки по закінченню "помаранчевої революції" в Україні та роботи на Віктора Януковича, він займався передвиборчою кампанією американського мільярдера.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що отримання 750 тисяч доларів від Віктора Януковича заперечив представник Пола Манафорта Джейсон Мелоні .