Співачка Ріанна взяла участь у карнавалі Kadooment Day в себе на батьківщині. Його присвячують кінцю збору врожаю і проводять щороку у перших числах серпня.

Про це пише The Daily Mail.

"На заході вона з'явилася у відвертому костюмі, який ледь приховував її груди та міні-бікіні", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Яна Соломко показала пишні форми у фотосесії у відвертому купальнику (фото)

Гості свята вітають кінець збору врожаю у карнавальних костюмах, переважно в яскравих купальниках із пір'ям та різними стразами.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Відзначають, що люди були в захваті від присутності знаменитості, а особливо вони раділи, коли Ріанна виконувала на сцені тверк.

Жінка прямо на подіуму почала спокусливо крутити стегнами та трясти сідницями на очах у приголомшеної публіки.

Два роки тому на цьому ж карнавалі Ріанна нарікала, що вечірки їй більше не цікаві. Проте на святі з'явилася в не менш провокаційному образі.

Також на святі помітили модель Джордан Данн і автогонщика Льюіса Хемілтона.