Після року інтенсивної терапії у індійського інтерсексуала народилася двійня, пише France-Presse.

31-річна жителька міста Мератх у штаті Уттар-Прадеш дізналася про те, що її статеві хромосоми на 95 відсотків - чоловічі. У неї ніколи не було менструацій. З'ясувалося також, що має дуже маленька піхву і нерозвинену матку.

Незважаючи на шок від отриманого діагнозу, жінка висловила рішучість народити дитину від свого чоловіка. Він також заявив, що вона в будь-якому випадку залишиться його дружиною.

Репродуктолог Суніл Джіндал розробив курс гормонального лікування, щоб привести матку в стан, придатний для виношування плоду. Потім запліднили донорську яйцеклітину спермою чоловіка, і помістили її в матку.

В результаті на світ з'явилися двійнята: хлопчик і дівчинка вагою трохи більше 2 кг. Народити вдалось за допомогою кесаревого розтину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Це те саме, ніби чоловік народив двійнят", - заявив лікар Джиндал.

Інтерсексуальність означає наявність у людини вродженої сексуальної анатомії, репродуктивних органів та хромосом, які не вписуються в типове визначення чоловічої або жіночої статі. Зовнішні статеві органи інтерсексуалів можуть не відповідати внутрішнім.