Посли країн "Великої сімки" в Україні створять групу з підтримки процесу реформ.

Про це зазначається в підсумковій декларації саміту G7, який проходив 7-8 червня в Німеччині.

В документі зазначається, що "країни підтримують кроки українського уряду у впровадження комплексних структурних реформ". Також у G7 закликають українське керівництво рішуче продовжувати необхідні фундаментальні трансформації у відповідності до зобов'язань перед МВФ і ЄС.

"Ми знову підтверджуємо нашу відданість співпраці з міжнародними фінансовими установами та іншими партнерами у наданні фінансової і технічної підтримки", - наголосили лідери "Великої сімки".

Читайте також: G-7 обговорить згортання співпраці з Росією - Клімкін

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Після саміту, посли країн G7 створять у Києві групу підтримки. Її головним завдання буде просування економічних реформ в Україні. Група буде координувати поради та допомагати.

Нагадаємо, у неділю відкрився дводенний саміт G7. В ньому брали участь лідери Німеччини, США, Японії, Канади, Франції, Італії та Британії. Лідери країни, за словами німецького канцлера Ангели Меркель, вирішили пов'язати питання санкцій проти Росії з виконанням нею мінських домовленостей.