Близько двох десятків чоловік отримали поранення різного ступеня тяжкості внаслідок потужного вибуху, що прогримів сьогодні увечері у передмісті Парижа.

Інцидент стався під час карнавалу в комуні Вільпент, передає видання Express.

За словами поліції та очевидців, вибух пролунав у той момент, коли повинні були підпалити опудало, зроблене з соломи і дерева.

Правоохоронці виключають ймовірність теракту і кажуть, що це був нещасний випадок. Зараз на місці працюють слідчі, аби встановити причину інциденту. Повідомляється, що за медичною допомогою звернулися 30 людей, чимало з них знаходяться в шоковому стані. Серед постраждалих – і мер комуни.

Карнавал у Вільпенті традиційно проводиться на початку весни для місцевої малечі. На момент вибуху на площі знаходилися близько тисячі дітей.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", в Одесі підірвали автомобіль екс-кандидата в мери міста Дарта Вейдера.