Протести в російських містах показали, що у Путіна в країні не така вже й велика підтримка.

Про це сказав російський опозиціонер Гаррі Каспаров, передає Delfi.

"Все міфи про беззастережну підтримку Путіна руйнуються", - заявив опозиціонер. Також він упевнений, що Путін не піде на компроміси, тому кожну поступку він сприймає як слабкість. "Сьогодні він здасть Медведєва, завтра - прийдуть за ним", - зазначив Каспаров.

За його словами, дуже важливо, що на акції протесту вийшли не тільки жителі Москви і Санкт-Петербурга, але також і інших міст. Це означає, що практично всі великі міста стали частиною масового протестного руху. "Тепер ми можемо говорити, що від Владивостока до Петербурга виходили люди, об'єднані ідеєю неприйняття існуючої влади", - заявив політик.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав антиурядові акції, які проходять на території всієї країни, незаконними.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще