Так звана "влада" Придністров’я звернулася до Путіна з проханням визнати документи, що видаються всередині "республіки".

Відповідну резолюцію сьогодні прийняв "парламент" ПМР, пишуть росЗМІ.

За словами "спікера" Олександра Щерби, у "Придністровській Молдавській Республіці" назріла гостра необхідність для такого кроку, оскільки Україна й Молдова встановлюють спільний прикордонний пост в Кучурганах, а ЗАТ "Молдавська ГРЕСЧ", що є активом ВАТ РАО "ЄЕС Росії", видавлюють з енергетичного ринку Молдови.

"Ми готові вистояти проти всіх видів політичного, економічного тиску, але в зв'язку з цим ми розуміємо, що без батьківської допомоги, без розуміння та участі країни-гаранта, країни, куди ми вільно хочемо увійти, без участі РФ проти цих викликів часу не вистояти" , - наголосив Щерба.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Росії зруйнували сподівання бойовиків "ДНР" на визнання їх "республіки". У той же час стало відомо, навіщо Путіну знадобилася вистава з визнанням паспортів "ЛДНР".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще