На інформацію про втручання Росії у внутрішню політику Сполучених Штатів Америки у Кремлі відреагували традиційно.

Речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що повідомлення про вплив РФ на справи США – "наклеп", оскільки немає жодних доказів, передають росЗМІ.

Він підкреслив, що в Кремлі абсолюно не бояться того, що може розповісти екс-радник президента США з питань національної безпеки Майкл Флінн, якого обгрунтовано підозрюють у зв’язках з Росією.

Нагадаємо, недавно Флінн повідомив, що готовий розповісти ФБР та Конгресу про російський вплив на президентські вибори в США, але натомість попросив імунітет від кримінального переслідування. У своїй декларації він вказав гонорари від російських компаній.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", постпред США при ООН Ніккі Хейлі заявила, що Дональд Трамп нікому зі свого оточення не забороняв критикувати Росію.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще