Найближчим часом російська влада може почати масштабні військові дії на Кавказі, а главу Чеченської Республіки Рамзана Кадирова вона намагатиметься виставити як диктатора.

Таким чином в Москві хочуть переключити увагу на Кадирова і змістити його з посади, адже не секрет, що чеченського лідера ненавидить велика частина росіян.

Уже з'явилася тема геїв, яких вбивають в Чечні. Хоча всі чудово знають, що людей в Чечні вбивають давно і часто. Знову починається інформаційна компанія, яка виставляє Кадирова як диктатора, який несе загрозу решті Росії , - заявив в інтерв'ю Politeka рабин і політолог Авраам Шмулевич.

Політолог зазначив, що сьогодні на Кавказі починаються реальні серйозні хвилювання, які можуть бути небезпечними для Москви. В першу чергу йдеться про страйки далекобійників, які є найбільш активними на Кавказі.

Проти дагестанських далекобійників вже навіть намагалися використовувати бронетехніку. Для Москви життєво важливо не допустити, щоб на Північному Кавказі виник потужний народний рух, що діє не терористичними, а цивілізованими методами (демонстрації, страйки), яка виступає під економічними і національно-визвольними гаслами. Якщо вони зіллються разом - це буде кінець влади Кремля, - сказав Шмулевич.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Рамзан Кадиров обізвав авторів статей про геїв "продажними шайтанами" і закликав журналістів Чечні попросити своїх колег, аби ті вибачилися перед усім чеченським народом і стали на коліна.