Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував матеріали Фонду боротьби з корупцією (ФБК) опозиціонера Олексія Навального, в яких йшлося про корупційну діяльність прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

В ефірі американського телеканалу ABC спікер Путіна заявив, що Медведєв, так само, як і інші російські чиновники та політики, декларує доходи.

"Спеціальні органи двічі перевіряють декларації. Наші доходи дуже прозорі для тих, хто відповідає за боротьбу з корупцією", - заявив Пєсков.

Він також назвав звинувачення Навального "популістськими". Коментуючи затримання активістів на антивладних мітингах 26 березня, Пєсков повідомив, що деякі з них, зокрема у Москві, були незаконними.

Нагадаємо, що після публікації ФБК матеріалу про корупцію Медведєва Росію охопили чисельні мітинги, на яких затримали тисячі активістів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", держсекретар США Рекс Тіллерсон виступив на засіданні НАТО, де пожартував про Путіна та Лаврова.