Після недільних мітингів у центрі Москви президент Росії Володимир Путін відправився на зустріч із керівництвом Росгвардії.

Про це повідомив прес-секретар господаря Кремля Дмитро Пєсков, навмисно підкресливши: нарада запланована і не пов’язана з подіями вихідного дня.

"Сьогодні ж проведе президент Путін нараду з керівництвом Росгвардії. Одразу зазначу, ця нарада була запланована, мабуть, місяць тому. І пов'язана вона з процесами становлення Росгвардії, яка, звичайно, структура дуже велика, і вона вимагає великої уваги і синхронізації, координації дій багатьох відомств", - наголосив він.

Мало того, Пєсков додав, що теми недільних мітингів на зустрічі навіть і не торкнуться.

"Я не думаю, бо там величезна кількість технічних питань, і на це просто не буде часу, ви самі бачите, який напружений робочий графік", - сказав прес-секретар.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак Пєсков запевнив: Путіну про несанкціоновані акції все відомо.

"Безперечно, йому ж щодня надаються доповіді ЗМІ. І потім, звичайно ж, не можна применшувати, скажемо так, той факт, що вчора в столиці відбулася спроба проведення незаконної акції. Давайте називати речі своїми іменами. У центрі міста. Природно, про це доповідалося президентові", - зазначив він.

Нагадаємо, 26 березня по всій Росії пройшла хвиля антикорупційних мітингів. Резонанс викликало розслідування Фонду боротьби з корупцією, яке виявило нерухомість керівника уряду Дмитра Медведєва, що не значиться в його податковій декларації.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", поліція затримала московських активістів разом зі звичайними перехожими.