Авіаудари США красномовно заявили про небажання співпрацювати в питанні врегулювання конфлікту в Сирії.

Таку думку висловив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Американська сторона, таким чином, продемонструвала повне небажання якимось чином взаємодіяти по Сирії і враховувати інтереси і стурбованність інших", - повідомив він журналістам.

Не дивлячись на жорстокість режиму Башара Асада, на думку представника Кремля, зміщення його з посади президента Сирії не вирішить ситуацію.

"Є женевський процес, є й астанинський процес, який є підкріплювальним складовим елементом для женевського процесу. І пошуки в рамках врегулювання ведуться саме там. Ясно, що це складний процес, він, на жаль, набагато більше розтягнутий в часі, ніж усім хотілося б, але поки іншої альтернативи немає", - підкреслив Пєсков.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

А ось на питання про те, як тепер здійснюється координація між військовими США і Росії після припинення дії меморандуму щодо запобігання інцидентів у повітряному просторі Сирії, представник Путіна відповідати відмовився. І "перевів стрілки" на Міністерство оборони.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Кисельов вказав на провал Путіна.