Тестовий запуск ракети на східному узбережжі Північної Кореї з тріском провалився.

Про це повідомляє Reuters.

Випробування провели неподалік від міста Синпхо в провінції Хамген-Намдо.

Ракета впала практично одразу після пуску - через 4-5 секунд.

Про цей пробний запуск стало відомо після того, як літак з віце-президентом США Майком Пенсом приземлився у Південній Кореї.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Невдале ракетне випробування насмішило користувачів мережі. Багато хто порівняв провал корейців з невдачами військово-космічних сил Росії.

Парад в Северной Корее

И, все же, у России и Северной Кореи много общего. На параде всё красиво, но то "Армата" заглохнет, то ракета после парада не запустится

Posted by Усы Пескова on Sunday, 16 April 2017

Нагадаємо, в квітні минулого року росіяни запустили з космодрому Плесецьк ракету, яка не змогла далеко відлетіти і впала в Архангельській області, неподалік від місця старту.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, в США не здивувалися новому ракетному випробуванню в КНДР. При цьому в Білому домі сказали, що Вашингтон не планує вживати додаткових заходів щодо безпеки, або нарощування потенціалу.

Крім того, радник президента США Дональда Трампа Майкл Пенс порадів, що ракета так швидко "видихалася".