Соціологи склали рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа. І результати невтішні.

За даними опитування дослідницької служби Університету Квінніпек, лише 35% американців задоволені роботою республіканця. При цьому 57% негативно відгукуються про його потуги у президентському кріслі, пише CBS.

І для Трампа це - нове дно. Адже найменший рівень підтримки його попередника Барака Обами складав 38%.

Нижче республіканця падав лише Джордж Буш-молодший. У 2008 році його дії схвалювали лише 28% громадян. Однак, за словами авторів дослідження, "аби досягти цієї позначки, знадобилося вісім років, дві непопулярних війни і нестійка економічна ситуація".

Особливо не популярний Трамп серед прихильників Демократичної партії (91%), жінок (63%) і - що зовсім не дивно - представників етнічних меншин (77%).

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Що стосується чоловіків, то й тут у президента США не все гаразд - його підтримують лише 39%.

На думку більшості респондентів, Трамп виконує свої передвиборні обіцянки, проте 55% американців поставили йому оцінку "незадовільно" в області охорони здоров'я і захисту навколишнього середовища.

Зовнішня політика адміністрації президента теж не здобула довіри - лише 42% громадян задоволені політичним курсом США.

Намацавши дно, Трамп потягнув за собою й усю Республіканську партію - 70% респондентів невдоволені її роботою.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Трамп поговорив із Путіним про тероризм.