"Мізантропічна" заклад під назвою Eenmaal, в якому столики розраховані лише на одну людину, відкрила в Амстердамі режисер і дизайнер Марина ван Гор (Marina van Goor). Вона придумала такий ресторан для одинаків та тих, хто звик трапезувати наодинці з собою.

Заклад позиціонує себе як «перший в світі ресторан для одиноких гостей і місце для тимчасової ізоляції від суспільства».

З моменту відкриття ресторан привернув увагу всього світу і отримав великий розголос і позитивний відгук в соцмережах. За словами Марини ван Гор, заклад покликаний зруйнувати поширене в Нідерландах і в деяких інших країнах уявлення про те, що з людиною щось не так, якщо вона їсть одна.
«Запуск Eenmaal дав більше, ніж ми сподівалися: глобальна розмова про їжу на самоті. Друковані медіа, радіо і телебачення по всьому світу відреагували, і ми отримали позитивний відгук від соціальних медіа, блогів, відвідувачів, які побували тут вперше», - йдеться на сайті ресторану.

Ресторан стане приємним місцем відпочинку не лише для одиноких людей. Такі обіди на самоті вкрай необхідні тим, хто змушений постійно взаємодіяти з людьми, адже він дозволяє відволіктися на деякий час від всієї суєти, побути наодинці з собою.

Як повідомляв сайт Знай.ua, в італійському містечку Поліньяно-а-Маре побудували ресторан на березі моря прямо в печері.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще