Дівчина-водій Uber з ніком @Msixelaa розповіла у Twitter трагічну історію зради свого хлопця.

24-річна дівчина, яка у соцмережах не називає свого справжнього імені, підробляє водієм у сервісі таксі Uber. Одного ранку її хлопець сказав, що їде навідати хвору матусю. Він зібрав валізу та нібито поїхав в аеропорт, а його кохана відправилась працювати.

Одне з замовлень Msixelaa отримала з аеропорту. Вона підібрала там дівчину, яка розповіла, що приїхала на нетривалий час до свого хлопця.

"Здається це тут. Це його машина", - сказала пасажирка, коли таксі приїхало до житлового комплексу, де живе Msixelaa.

Дівчина з аеропорту вказала на автомобіль хлопця водія Uber. Він зустрічав коханку з щасливим видом, доки не побачив, хто за кермом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Я почала його бити, і він втік, залишивши мене з його коханкою", - розповіла ображена жінка.

Цікаво, що коханка вступилася за хлопця. Msixelaa вирішила не повертати кривдниці її багаж та просто поїхала геть. Пізніше вона повідомила у соцмережах, що зараз вона самотня і їй дуже добре.

Як повідомляв портал "Знай.ua", набагато менше жінок, ніж чоловіків, готові пробачити подружню зраду.