Цирковий виступ в Белгосцирку затьмарила надзвичайна подія. Гімнастка з Росії зірвалася з великої висоти під час одного з номерів.

Про це повідомляє "Белта". Вистава "Шоу гігантських фонтанів. Дивовижний місто" проводилося в Мінську. Російська гімнастка вирішила виступати в номері "Повітряні гімнасти під парасолькою" без страховки. Під час виконання одного з елементів вона зірвалася і впала з великої висоти.

Дівчина не змогла самостійно покинути циркову арену і її винесли з манежу на руках. Уже в лікарні медики діагностували у неї струс мозку і перелом лівої руки. Поки немає деталей інциденту і інформації про стан її здоров'я.

У прес-службі цирку розповів, що номер вже давно відпрацьований і не був новим для гімнастки. Артисти вже давно гастролюють з ним.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Київський цирк незабаром може отримати нового власника. Його виведуть з держвласності і виставлять на продаж.

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще