Російські депутати зібралися перевірити розкішні маєтки, які нібито незаконним шляхом отримав свого часу прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відповідне розслідування розпочали представники комуністичної політсили у Держдумі, зокрема – депутат Валерій Рашкін. Саме він відправив офіційне звернення у Слідчий комітет із проханням перевірити цю інформацію.

Цей лист не довго тримали у таємниці – вже за кілька годин копія документу розійшлася мережею: у Twitter його відправили керівнику МВС РФ Володимиру Колокольцеву, очільнику ФСБ Олександру Бортникову та навіть генеральному прокурору Юрію Чайці.

Авто звернення стверджує, що значна частина росіян нібито вже знають про корупційну діяльність Медведєва, але влада "не поспішає це спростовувати".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До розслідування вже підключили силові структури, яких Рашкін закликав негайно оприлюднити всі результати, як тільки вони з'являться.

Слід відзначити, що першим цю інформацію опублікував Олексій Навальний.

" Я б хотів, щоб всі фракції зайняли таку позицію, звичайно. Ну давайте почнемо з комуністів", - прокоментував політик рішення депутата.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що інформація про хворобу російського прем'єра виявилася неправдивою – Дмитра Медведєва бачили на одному із курортів саме у ті дні, коли Володимир Путін розповідав про його "слабке здоров'я та недбалість лікарів".