Поки Росія погрожує всьому світові та влаштовує показову демонстрацію військового потенціалу, її громадяни потерпають від банальної безвідповідальності влади і стають заручниками іноді абсурдних ситуацій.

Чергове підтвердження цього – випадок, що стався в місті Ноябрськ на Ямалі, де діти стали заручниками величезної калюжі на пустирі між двома новобудовами. Відповідне відео опублікували у групі "Цікавий Ноябрськ" в одній із соцмереж.

Як говориться у підписі під сюжетом, калюжа утворилася, коли почав танути сніг. Коли вона замерзла, дітвора зайшла аж на середину "водойми", а от вибратися самостійно вже не змогли.

Щоб їх звільнити з полону, свідкам довелося викликати рятувальників.

Згодом з’ясувалося, що калюжа неглибока, дорослій людині там води – трохи вище коліна. Проте діти побоялися провалитися і чекали, поки їх врятують, сидячи на невеликому уламку криги посеред калюжі.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Співробітники МНС переправили маленьких ноябрців на "берег". Обійшлося без постраждалих.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", жахливий стан російських доріг став причиною саркастичних коментарів у мережі.