Міжнародна коаліція на чолі з США не припинятиме авіаудари по об'єктах терористів "Ісламської держави" навіть незважаючи на меморандум про збереження зон безпеки в Сирії.

Про це пишуть російські ЗМІ, посилаючись на представника Пентагону.

"Коаліція продовжить завдавати ударів по ІД, де б вони не діяли, щоб переконатися в тому, що у них немає притулку", - сказав представник силового відомства. При цьому американці погодилися попереджати союзників в боротьбі з терористами про свої дії.

Нагадаємо, Росія, Іран і Туреччина підписали меморандум про створення зон безпеки в Сирії. Згідно з угодою, в Сирії сторони повинні встановити зони безпеки з контрольно-пропускними і наглядовими пунктами.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Росія заявила про якісь "незаперечних" доказів того, що хімічна атака в Сирії - не більше ніж провокація.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще