Суперечка між російським депутатом та спортсменом закінчилися масовою сутичкою – втративши контроль над собою, народний обранець жорстоко побив металевою трубою чемпіона із вільної боротьби Олександра Богомоєва.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що на Анатолія Асалаханова, який працює в районній раді Булагатского району Іркутської області, вже відкрили кримінальне провадження.

За словами очевидців, депутат посварився із Богомоєвим і кілька разів поспіль сильно ударив його металевою трубою, внаслідок чого спортсмена із тяжкими травмами госпіталізували. Медики діагностували у нього розрив селезінки та закриту черепно-мозкову травму.

У якості запобіжного заходу Асалаханову призначили домашній арешт на час проведення слідства.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Слід відзначити, що Олександр Богомоев – майстер спорту міжнародного класу з вільної боротьби, свого часу завоював срібну медаль Кубка світу, отримав звання чемпіона Росії 2014 та 2015 років.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що футболісти побилися під час матчу на московському стадіоні.