У Росії чиновницьке свавілля досягло небаченого рівня, свідченням цьому стало відео "перфомансу" екс-мера Архангельська Олександра Донського, який роз’їжджав на Ferrari по торговому центрі у Москві.

Відповідні кадри з камер відеоспостереження з'явилося на каналі в YouTube.

Інцидент стався у ніч на 10 квітня, за кілька хвилин до закриття ТЦ, коли майже всі відвідувачі покинули приміщення.

Ка кадрах видно, як червона Ferrari ганяє коридорами центру, автівку намагалися зупинити співробітники закладу, проте несамовитий чиновник не зважав на людей. Одного з охоронців відкинуло від авто.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Згодом Донской пояснив ЗМІ, що це всього лише "перфоманс", та все було безпечно.

"Це перфоманс. Я вибрав безпечне місце і оптимальний маршрут. Все було продумано, не було завдання завдати якоїсь шкоди. Я люблю пожартувати. Це такий жартівливий перфоманс, спосіб залучення уваги, але, на жаль, не всі сприйняли його як жарт, а так, в цілому, мені здається, це така кумедна історія", - виправдався Донской.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", по одеському вокзалу бігав росіянин з мачете.