Російський бізнесмен та олігарх Алішер Усманов судитиметься з засновником Фонду боротьби з корупцією і російським опозиціонером Олексієм Навальним.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Позов Усманова зареєстрований 12 квітня в Люблінському суді Москви. Олігарх судиться з Навальним через розслідування ФБК про нерухомість якою, нібито незаконно користується російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.

Мова йде про те, що Усманов передав велику земельну ділянку фонду "Соцгоспроект", який має відношення до очільника уряду РФ. Це, за твердженням представників фонду, було прихованим хабарем.

Олігарх намагався виправдатися й заявив, що дійсно передав земельний наділ в Підмосков'ї. Але в обмін отримав землю поруч своєю ділянкою, щоб збільшити свої володіння.

Навальний ще в березні вимагав від Слідчого комітету РФ перевірити інформацію про можливі хабарі, сума яких сягає майже п'яти мільярдів рублів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російського опозиціонера Олексія Навального заарештували за участь у мітингах в Москві. Його також зобов'язали виплатити штраф в 20 тисяч рублів.