У Росії один із зоопарків так званого "домашнього типу" буквально перетворився на в’язницю для тварин – умови, в яких їх утримують, шокували відвідувачів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У зоопарку, що розташований в Омській області, про тварин не піклуються зовсім. Вони завжди брудні, їжу отримують дуже рідко і від знесилення ледве пересуваються. У деяких навіть ребра проступають – настільки вони занедбані.

Один із відвідувачів помітив, що вовк взагалі лежав весь у крові. Хижаку ніхто не поспішав допомогти, він просто стогнав від болю, адже був сильно поранений. Лисиця, яку утримували по сусідству, шкутильгала із поламаною лапою, а бегемот сидів у вольєрі із брудною водою.

Коли директора зоопарку Сергія Овчинникова попросили прояснити ситуацію, він відхрестився від будь-яких звинувачень на свою адресу, і заявив, що умови тут нібито "цілком прийнятні і харчування нормальне".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Пізніше на травмованого вовка все-таки звернули увагу співробітники зоопарку і обробили рану. Щодо бегемота, то чистої води він так і не дочекався – аргументували це тим, що "немає потреби так часто прибирати".

"Все одно виходить звідти кілька разів на день і стає брудним, справляє там потреби", - виправдався директор.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що спеціалісти пояснили причини масової загибелі китів на одному із островів Нової Зеландії.