Заборона Кремля на перегляд конкурсу "Євробачення-2017" ніяк не відіб'ється на росіянах.

Відповідну заяву зробив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, відео опубліковане на YouTube каналі прес-служби.

"Кремль таким рішенням ізолював весь російський народ від можливості побачити це фантастичне і чудове шоу", – заявив віце-прем'єр.

Однак плани президента РФ Володимира Путіна та його поплічників не здійсняться через те, що є супутникове ТБ та інтернет.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 квітня Європейський мовний союз заявив про те, що Росія не прийме участі в міжнародному конкурсі. Це пов'язано з забороною СБУ на в'їзд претендентці Юлії Самойлової. У зв'язку з цим, кремлівський "Перший канал" відмовився транслювати "Євробачення".