Російські федеральні канали видали пітерського бізнесмена Григорія Віннікова за "американського журналіста" Грега Вайнера.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Зокрема, видання інформують, що 18 квітня в ефірі ток-шок "Перша студія" обговорювали загострення ситуації навколо Північної Кореї. "Експертом" виступив "Грег Вайнер", якого представили як американського журналіста. При цьому ведучі не уточнювали, яке саме американське ЗМІ він представляє.

Повідомляється, що справжнє ім'я "Грега Вайнера" - Григорій Вінніков. "Експерт" родом з Санкт-Петербурга, але кілька років жив у Нью-Йорку, де займався туристичним бізнесом. У 2012 році він повернувся на батьківщину. Однак про його журналістську кар'єру нічого невідомо.

За інформацією російських ЗМІ, Вінніков також засвітився в якості "американського журналіста" в ефірі російського "П'ятого каналу", де коментував ситуацію в Україні.

Як повідомляв сайт Знай.ua, російські ЗМІ "сіли в калюжу" з черговим фейком про Україну і Євробачення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще