Відомий російський теле- і радіоведучий Володимир Познер зізнався, що балується марихуаною, яку сам і вирощує на території свого заміського будинку.

Про це він заявив на одному з творчих вечорів, що проходили у Воронежі.

Познер вважає, що наркотики - це настільки прибутковий бізнес, що люди завжди будуть готові ризикувати не тільки своїм, а й чужим життям. "Але коли наркотик стає легальним, кримінал закінчується. Це не означає, що не буде наркоманів. Вони будуть, але не стануть продавати вашим дітям наркотики, тому що це стане нецікаво", - сказав Познер.

Також ведучий вирішив поділитися своїми відчуттями після вживання марихуани: "Я зовсім по-іншому став чути музику, а ще у мене сильно загострилися почуття: якщо ти когось любиш, то ще сильніше. Якщо не любиш, то теж сильніше".

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відома російська поетеса Анна Пікуль організувала повноцінний наркобізнес.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще