В Австралії прогулянка на природі могла закінчитися для дворічної дівчинки вельми трагічно.

Мама з донькою прогуляювалися в погожий день, жінка захотіла сфотографувати дитину на красивому фоні, і малеча з радістю погодилася. Раптом австралійка помітила, що в об'єктиві камери щось рухається: спочатку вона не звернула на це особливої ​​уваги, подумавши, що це трава колишеться від вітру.

За декілька секунд жінка придивилася уважніше і зрозуміла, що незвичайний рух - це зовсім не вітер, а двометрова сітчаста коричнева змія, яка відома своїми смертельними укусами. Про це пише Daily Mail.

Природний порив окликнути доньку міг би обернутися трагедією, оскільки вигук міг налякати змію, яка кинулася б на дитину. Добре, що жінка швидко зорієнтувалася і спокійним тоном попросила малу завмерти, нібито для фото. Дитина погодилася, і цих п'яти секунд повного спокою вистачило, щоб отруйний хижак прослизнув далі.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, як мешканка Аргентини виявила змію, у якої на місці хвоста знаходиться друга голова.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще