Колишній кандидат у президенти США Берні Сандерс вирішив просувати свої політични ідеї через музичні сервіси. Сенатор штату Вермонт запустив подкаст, який вже доступний в iTunes.

Лівий політик опублікував перші епізоди The Bernie Sanders Show наприкінці березня, але почав рекламувати їх нещодавно. В ефірі він обговорює теми клімату, громадських прав та інші гострі питання.

Одним з гостей у студії Сандерса був американський популяризатор науки та комік Біллі Найт. Під час прямого ефіру слухачі можуть задавати 75-річному політику питання у соцмережах та вести з ним живе спілкування.

Зазначимо, що подкасти Сандерса розповсюджуються безкоштовно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Берні Сандерс висувався на посаду президента США, але програв праймеріз Гілларі Клінтон, яка згодом програла Дональду Трампу на самих виборах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще