Нідерландам загрожує серйозний природний катаклізм, в результаті якого з лиця землі може зникнути одна з провінцій країни.

Про це повідомляє Euronews, посилаючись на прогнози вчених з Нідерландів і Південної Кореї. Вони провели аналіз сейсмічної активності і геофізичні дослідження, в ході яких з'ясувалося, що в провінції Гронінген до 2025 року щорічно ставитимуться землетруси.

Їх сила сягатиме більше чотирьох балів за шкалою Ріхтера. Згодом вони будуть тільки посилюватися і досягнуть потужності в більш ніж п'ять балів.

Причиною руйнівного природного катаклізму стане видобуток газу в провінції. Через викачування ресурсів з-під землі грунт в регіоні поступово осідає. Гронінген вже опустився нижче рівня моря. На сьогоднішній день в провінції проживає більше 600 тисяч чоловік.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Норвегії підготувалися до можливого глобального катаклізму. Там придумали спосіб тривалого зберігання важливої ​​для людства інформації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще