Щонайменше чотирнадцять людей загинули внаслідок сходження селевого потоку на столицю департаменту Путумайо в Колумбії. Ще понад шість десятків громадян отримали поранення різного ступеню тяжкості. Зараз усі поранені знаходяться в лікарні міста Мокоа.

Про це повідомляє місцевий канал ТeleSUR tv.

За словами голови національного агентства по боротьбі з наслідками стихійних лих Карлоса Івана Маркеса, стихія зачепила сімнадцять районів міста. На даний момент кілька десятків мешканців вважаються зниклими безвісти.

Трагедію спровокували тривалі сильні дощі, що йшли в регіоні кілька годин. Внаслідок цього суттєво піднявся рівень води в річках Сангояко та Мулато.

Про свій намір вилетіти на місце надзвичайної ситуації вже заявив президент Колумбії Хуан Мануель Сантос.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", потужна лавина в Альпах накрила групу лижників. Четверо людей не змогли вибратися з-під снігового завалу і померли.