Американський президент Дональд Трамп повинен спочатку зустрітися з Петром Порошенком, і тільки після цього організовувати зустріч з представниками російської влади.

Якщо раніше це були тільки заклики, то тепер це офіційні й вельми наполегливі "рекомендації": таке рішення ухвалив Сенат. Текст відкритого листа до президента опублікував на своєму сайті один із сенаторів Роберт Портман.

Автори листа наголошують, як важливо віддавати перевагу країнам-союзникам, з якими у Штатів найбільше історичних зв'язків. До того ж, російська агресія на сході України занадто затягнулася, загинуло понад 10 тисяч осіб, ще 20 тисяч отримали поранення.

"У зв'язку з цим, ми настійно рекомендуємо Вам зустрітися з високопоставленими керівниками України, в тому числі президентом Петром Порошенком, перед будь-якими офіційними зустрічами з керівництвом Росії, включаючи президента Володимира Путіна", - підкреслили сенатори.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що глава російського МЗС Сергій Лавров вмовляє Трампа скоріше зустрітися з Володимиром Путіним.