На аукціон виставлено черговий лот, пов'язаний з Гітлером. В цей раз заможні люди в Бостоні торгуватимуться за щоденник 35-го президента США Джона Кеннеді.

Про це повідомляє ВВС.

"На думку істориків, це єдиний щоденник, який коли-небудь вів Кеннеді. Його оригінальну копію виставить на продаж на бостонському аукціоні 26 квітня її нинішня власниця Дейрдре Хендерсон, яка працювала асистенткою Кеннеді, коли він був сенатором США з президентськими амбіціями", - повідомили у виданні.

Кеннеді вів записи у 1945 році. По завершенні чого віддав їх своїй асистентці для того, щоб вона мала загальну картину його поглядів на міжнародну політику.

Кеннеді розповів, що фюрер мав безмебезмежними амбіціями, які в результаті й стали загрозою для всього світу. У щоденнику списана 61 сторінка. Він тримав записи при собі ще чотири місяці після смерті Гітлера. Асистентка зазначила, що серед записів Кеннеді немає жодних симпатій до нацистських злочинів.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За оцінкою експертів, його можуть продати за 200 тисяч доларів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у березні продали на аукціоні альбом з невідомими фотографіями Гітлера за 41 тисячу доларів.