Прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен вшанував пам'ять жертв страшного теракту в Стокгольмі. Він не зміг стримати своїх емоції і розплакався через трагедію.

Про це повідомляє Daily Mail. До місця, де загинули люди, глава шведського уряду приніс букет троянд. Левен поставив запалену свічку в пам'ять про жертви.

Прем'єр також поспілкувався з одним з поліцейських в оточенні і потиснув йому рук. Напередодні Левен звернувся до мешканців країни і закликав їх не боятися залякувань терористів.

"Терористи хочуть, щоб ми боялися, щоб стали вести себе інакше, вони хочуть позбавити нас можливості жити нормально, але саме це їм ніколи не вдасться. Терористам не подолати Швецію", - заявив Левен.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Стокгольмі 7 квітня стався теракт. Вантажівка на величезній швидкості протаранив натовп людей. Поліцейські виявили в салоні транспортного засобу сумку з вибухівкою.