Шведські правоохоронці знайшли у вантажівці, на якій терорист протаранив натовп людей в Стокгольмі, вибухівку.

Про це повідомляє телеканал SVT, посилаючись на джерела в поліції. Терорист сховав вибухівку в сумці. Її знайшли під час обшуків транспортного засобу.

Вантажівка викрали напередодні трагічного інциденту. Він належав одній з пивоварних компаній. Терорист на великій швидкості в'їхав у натовп людей, яка гуляла по пішохідній вулиці. Жителі міста в паніці намагалися сховатися в приміщеннях магазинів і будинках.

В результаті теракту чотири людини загинули і ще 15 отримали поранення різної тяжкості. Через інцидент в Стокгольмі вирішили зупинити рух всього громадського транспорту.

Одного з організаторів теракту вже вдалося затримати. Саме він був за кермом вантажівки в момент нападу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, шведські поліцейські затримали другого організатора терактів в Стокгольмі. Правоохоронці встановили його зв'язок з спільником.