У Скотланд-Ярді озвучили уточнені дані по кількості загиблих та поранених, внаслідок теракту на Вестмінстерському мосту та біля стін британського парламенту в Лондоні.

Як передає Reuters, загинули щонайменше чотири людини, ще два десятки зазнали травм.

Першою загиблою виявилася жінка, яка стала жертвою наїзду на мосту. Ще один убитий – поліцейський, якого терорист ударив ножем. Травми офіцера виявилися несумісні з життям.

На найближчі кілька днів у столиці Великобританії планують посилити охорону, включно до виклику військової підтримки, якщо вона знадобиться.

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", за словами правоохоронців, сьогоднішні події у Лондоні влада вже кваліфікувала як терористичний акт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зловмисник в'їхав на автомобілі у загродження Вестмінстерського мосту, поранивши десятки людей. Вискочивши з машини, він побіг у бік поліцейських, які охороняли будівлю парламенту. З ножем чоловік напав на одного з правоохоронцв, після чого був застрелений.